CASA VECHE A TRANSFERAT CEL MAI TARE MAESTRU BUCATAR DIN VRANCEA
RADU ADRIAN, UN MUNTEAN FORMAT IN ARDEAL, ESTE ACUM VRANCEAN!
Radu Adrian are 50 de ani, dar nu-i dai. Este tot timpul cu zambetul pe buze si gata oricand sa-ti povesteasca o mica aventura sau amintire. Iti inspira incredere si speranta si nu in ultimul rand o mare pofta de viata. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut parte sa-l cunosc. Iar cei care inca nu l-ati cunoscut, va recomand sa o faceti, atat pe latura umana si binenteles pe latura culinara.
Restaurantul CASA VECHE din Focsani, un restaurant de cinci stele, a reusit cel mai interesant transfer in domeniu bucatarilor, aducandu-l in bucataria proprie pe maestrul Radu Adrian.
Sportul de Vrancea va ajuta sa-l cunoasteti si dumneavoastra pe Radu Adrian. S-a nascut pe meleaguri valcene si adoptata din anul 1974 de faimosul oras ardelean Cluj Napoca. Aici a urmat cursurile liceului de alimentatie publica si de drept administrative.Dupa terminarea liceului a devenit tehnolog in alimentative publica intr-un oras etalon in acest domeniu. A lucrat la cele mai mari restaurante din Cluj Napoca, urcand treapta cu treapta de la statutul de ospatar la cel de sef de restaurant. A urmat apoi cursuri de perfectionare la Centrul de Perfectionare din turism. In ultimii ani a format echipe de bucatari in diferite orase din tara. Iata cateva locatii din tara unde Radu Adrian a scris istorie: la Ramnicul Valcea - reteaua de Restaurante OK, restaurantul CASA VALCEANA; la Cluj Napoca – restaurantul HANUL DACILOR, la hotel restaurant RIMINI; la Sibiu – la restaurant complex FANTANITA HAIDUCULUI. Acum RADU ADRIAN este mai aproape de dumneavoastra, mai précis la CASA VECHE – UN RESTAURANT DE 5 STELE CU ADEVARAT ROMANESTI, pe strada Renasterii nr. 10.
In exclusivitate pentru SPORTUL de VRANCEA, RADU ADRIAN ne-a declarat:
- Sunt si creator de retete culinare modern si actualein pas cu tendintele consumatorului, tot mai pretentios cu timpul. Va astepta la Casa Veche. Pe curand!-
Periodic, SPORTUL de VRANCEA si CASA VECHE, va vor oferi retete semnate de maestrul RADU ADRIAN:
Astazi - TOCANITA UNGUREASCA
Carne porc,ulei, ceapa, faina, rosii, patrunjel, masline, boia iute si dulce,piper, lamai, pasta de tomate si foi de dafin.
Se taie carnea in cubuletesi se rumeneste in ulei timp de 5 minute. Apoi se adauga faina, boia, pasta de tomate, rosiile, piperul, zeama de lamiae. La final se adauga masline si verdeata.
POFTA BUNA!!!
STATI PE APROAPE, IN CURAND RETETA DE SNITEL NATUR TAVALIT IN SOS…..EEE …CE ZICETI???