Redirecționează 3,5%
Formular 230 (2023)



Vremea in Focsani

































































































 
 
 
Redactia intreaba:
Merita Laris Bors & Narcis Raducan titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Focsani ?

DA
NU

 
 
 
Newsletter

Introduceti adresa de email:



Feed RSS
 
 
 
Vremea in Focsani:
 
 

 
Publicitate





















Get Firefox

Get Adobe Flash player



Ziare

ziare

ziare




 
 
 BLITZ!:  * ULTIMA ORA ! * SDV TV va invita sa va abonati gratuit la canalul de youtube: SDV TV si veti fi primii care veti viziona transmnisiile live si emisiunile SDV TV ! http://cnu.lufo.ro/ass-unirea •  ULTIMELE STIRI:  Turneul International de Judo Focsani 2024 si Daria Bilodid ! Tandemul pentru pentru editia a XXI-a ! • Galeria a suferit ca echipa a pierdut, galeria amendata ca a protestat ! • CSM Adjud a jucat bine, dar nu a luat punct de la Tg. Secuiesc ! • Derbyul fotbalului vrancea ! • Fotbal de Vrancea pentru Romania ! • Sport de performanta si de amatori de Vrancea ! • Judo de Vrancea pentru Romania ! • Un nou campionat, pentru un nou baraj de promovare in L 3 ! • PREMIERA IN JUDO - UL EUROPEAN LA FOCSANI! • Fotbal de Vrancea pentru Romania ! • Proiect Hercules de Vrancea 2023 – atletism, tenis, ciclism • Drumul Mausoleelor pe motocicleta 2023 • Comunicat de presă – deschiderea ediției 2023 a circuitului Vrancea Trophy  • Protest al suporterilor echipei de handbal CSM Focsani 2007 • CSM 07 FOCSANI - CSM TG. JIU • 
 BLITZ!:  * ULTIMA ORA ! * SPORTUL DE VRANCEA TV TE INVITA SA VIZIONEZI TOATE INTERVIURILE LUI PAIZAN VIOREL SI EMISIUNILE SDV TV PE CANALUL DE YOUTUBE: SDV TV ! NE VEDEM ACOLO. pe SDV TV ! VIZIONARE PLACUTA ! http://cnu.lufo.ro/ass-unirea 
2009-06-07
CASA VECHE A TRANSFERAT CEL MAI TARE MAESTRU BUCATAR DIN VRANCEA
RADU ADRIAN, UN MUNTEAN FORMAT IN ARDEAL, ESTE ACUM VRANCEAN!
 

CASA VECHE  A TRANSFERAT CEL MAI TARE MAESTRU BUCATAR DIN VRANCEA

RADU ADRIAN, UN MUNTEAN FORMAT IN ARDEAL, ESTE ACUM VRANCEAN!

 

Radu Adrian are 50 de ani, dar nu-i dai. Este tot timpul cu zambetul pe buze si gata oricand sa-ti povesteasca o mica aventura sau amintire. Iti inspira incredere si speranta si nu in ultimul rand o mare pofta de viata. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut parte sa-l cunosc. Iar cei care inca nu l-ati cunoscut, va recomand sa o faceti, atat pe latura umana si binenteles pe latura culinara.

Restaurantul CASA VECHE din Focsani, un restaurant de cinci stele, a reusit cel mai interesant transfer in domeniu bucatarilor, aducandu-l in bucataria proprie pe maestrul Radu Adrian.

Sportul de Vrancea va ajuta sa-l cunoasteti si dumneavoastra pe Radu Adrian. S-a nascut pe meleaguri valcene si adoptata din anul 1974 de faimosul oras ardelean Cluj Napoca. Aici a urmat cursurile liceului de alimentatie publica si de drept administrative.Dupa terminarea liceului a devenit tehnolog in alimentative publica intr-un oras etalon in acest domeniu. A lucrat la cele mai mari restaurante din Cluj Napoca, urcand treapta cu treapta de la statutul de ospatar la cel de sef de restaurant. A urmat apoi cursuri de perfectionare la Centrul de Perfectionare din turism. In ultimii ani a format echipe de bucatari in diferite orase din tara. Iata cateva locatii din tara unde  Radu Adrian a scris istorie: la Ramnicul Valcea  - reteaua de Restaurante OK, restaurantul CASA VALCEANA; la Cluj Napoca – restaurantul HANUL DACILOR, la hotel restaurant RIMINI; la Sibiu – la restaurant complex FANTANITA HAIDUCULUI. Acum RADU ADRIAN  este mai aproape de dumneavoastra, mai précis la CASA VECHE – UN RESTAURANT DE 5 STELE CU ADEVARAT ROMANESTI, pe strada Renasterii nr. 10.

In exclusivitate pentru SPORTUL de VRANCEA, RADU ADRIAN ne-a declarat:
- Sunt si creator de retete culinare modern si actualein pas cu tendintele consumatorului, tot mai pretentios cu timpul. Va astepta  la Casa Veche. Pe curand!-

 

Periodic,  SPORTUL de VRANCEA si CASA VECHE,  va vor oferi retete semnate de maestrul RADU ADRIAN:

Astazi   -  TOCANITA UNGUREASCA

Carne porc,ulei, ceapa, faina, rosii, patrunjel, masline, boia iute si dulce,piper, lamai,  pasta de tomate si foi de dafin.

Se taie carnea in cubuletesi se rumeneste in ulei timp de 5 minute. Apoi se adauga faina, boia, pasta de tomate, rosiile, piperul, zeama de lamiae. La final se adauga masline si verdeata.

 

POFTA BUNA!!!

 

STATI PE APROAPE, IN CURAND RETETA  DE SNITEL NATUR TAVALIT IN SOS…..EEE …CE ZICETI???

 

 

Autor: viorel.paizan@sportuldevrancea.ro
Drepti in fata clientilor de la Casa Veche!
Drepti in fata clientilor de la Casa Veche!
Pregatit de atac...
Pregatit de atac...
Radu Adrian si Viorel Paizan va invita la CASA VECHE
Radu Adrian si Viorel Paizan va invita la CASA VECHE
Radu Adrian va asigura ca si la capitolul vinuri la Casa Veche gasiti de toate
Radu Adrian va asigura ca si la capitolul vinuri la Casa Veche gasiti de toate
Radu Adrian va prezinta meniul de la Casa Veche
Radu Adrian va prezinta meniul de la Casa Veche
Radu Adrian va ureaza POFTA BUNA la CASA VECHE!
Radu Adrian va ureaza POFTA BUNA la CASA VECHE!
Radu Adrian, prietenul Sportului de Vrancea
Radu Adrian, prietenul Sportului de Vrancea
 

 
 
 














































Imn CFT Juventus Focșani
Lansat în 1998
Versuri: poet Florin Muscalu
Muzica: trupa "Provincialii"





























 
 






 
Parteneri
 
Redactia intreaba:
Va doriti un magazin al suporterilor clubului CSM FOCSANI 2007 si un club al suporterilor CSM FOCSANI 2007 ?

DA
NU

 
Topuri
 
Imagini live din Focșani

- Piața Unirii din Focșani (LIVE!)

- Piața Teatrului din Focșani (LIVE!)

- șoseaua de centură (LIVE!)
 
Colaboratori











 







Imn CFT Juventus Focșani
Lansat în 1998
Versuri: poet Florin Muscalu
Muzica: trupa "Provincialii"