Redirecționează 3,5%
Formular 230 (2023)



Vremea in Focsani

































































































 
 
 
Redactia intreaba:
Merita Laris Bors & Narcis Raducan titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Focsani ?

DA
NU

 
 
 
Newsletter

Introduceti adresa de email:



Feed RSS
 
 
 
Vremea in Focsani:
 
 

 
Publicitate





















Get Firefox

Get Adobe Flash player



Ziare

ziare

ziare




 
 
 BLITZ!:  *** ULTIMA ORA !!! SUNTEM SI PE FACEBOOK PE SPORTULDEVRANCEA.RO * SDV TV va invita sa va abonati gratuit la canalul de youtube: SDV TV si veti fi primii care veti viziona transmnisiile live si emisiunile SDV TV ! http://cnu.lufo.ro/ass-unirea •  ULTIMELE STIRI:  Derbyul fotbalului vrancea ! • Fotbal de Vrancea pentru Romania ! • Sport de performanta si de amatori de Vrancea ! • Judo de Vrancea pentru Romania ! • Un nou campionat, pentru un nou baraj de promovare in L 3 ! • PREMIERA IN JUDO - UL EUROPEAN LA FOCSANI! • Fotbal de Vrancea pentru Romania ! • Proiect Hercules de Vrancea 2023 – atletism, tenis, ciclism • Drumul Mausoleelor pe motocicleta 2023 • Comunicat de presă – deschiderea ediției 2023 a circuitului Vrancea Trophy  • Protest al suporterilor echipei de handbal CSM Focsani 2007 • CSM 07 FOCSANI - CSM TG. JIU • CSM 07 FOCSANI - CSM ORADEA • Interviu SDV, cu profesorul Tudor Palade, lector UEFA la SFA – FRF  • Sport și distracție prin Proiectul ”HERCULES”, ed. a III-a • 
 BLITZ!:  *** SUNTEM SI PE FACEBOOK PE SPORTULDEVRANCEA.RO * ULTIMA ORA!!! SPORTUL DE VRANCEA TV TE INVITA SA VIZIONEZI TOATE INTERVIURILE LUI PAIZAN VIOREL SI EMISIUNILE SDV TV PE CANALUL DE YOUTUBE: SDV TV ! NE VEDEM ACOLO. pe SDV TV ! VIZIONARE PLACUTA ! http://cnu.lufo.ro/ass-unirea 
2009-03-26
Adriana Lescovar, directoarea CSS Gimnastică Focşani
 

Este antrenoarea care a descoperit-o pe regina gimnasticii vrâncene, Gina Gogean, este cea care a creat echilibru, concentrare si motivare de-a lungul anilor in cadrul școlii de gimnastică vrâncene, este antrenoarea-căpitan al corabiei, care nu a părăsit niciodata vasul, este profesoara si directoarea clubului ce și-a sărbatorit ziua de naștere, anul trecut, in sala sporturilor Vrancea in plină competiție in cadrul Campionatelor Nationale de gimnastică ale României care au avut loc la Focșani. Atunci o sala plina cu cle mai valoroase sportive-junioare, antrenori, reprezentantți ai federației, părinți si spectatori au cântat cu toții La Mulți Ani celei mai representative doamne a sportului Vrâncean.
S-a născut pe 26 octombrie 1954 la Reșița, în județul Caraș-Severin, in zodia scorpion. Părinții ei sunt Sofia si Nicolae Dibuș și are un frate Ioan Petru Dibuș.
Clasele primare le-a făcut la Sc. Nr. 5 din Focșani având-o învătătoare pe doamna Aurica Necula. Gimnaziul l-a făcut la liceul Unirea avându-o ca dirigintă pe doamna profesoară Valeria Popescu, iar profesor de educație fizică și sport pe Gheorghe Dumnitrescu. Liceul l-a continuat tot la Unirea avându-l ca diriginte pe domnul profesor Ion Lău si profesori de educație fizică și sport pe regretații Marin Stoian si Lupu Zigmund.
Studiile superioare le-a absolvit la facultatea de educație fizică Galați si la universitatea Alexandru Ion Cuza, Iași, cu specializările volei și gimnastică.
Este căsătorita cu Șerban Eugen Lescovar, care este președintele asociației Româno-Franceze AS GYM Club Focsani-Marguerittes.
În exculsivitate pentru Sportul de Vrancea doamna Adriana Lescovar ne-a acordat acest interviu.

Cum erau anii copilăriei dumneavoastră ?

… știam să ne bucurăm de lucruri mărunte ... beam apă de la robinet fără teamă de microbi (nu se știa de apă plată)… mă jucam mult în vacanțe fără să am un telefon mobil care să–mi monitorizeze mișcările, mă cățăram prin copaci și genunchii mei în permanență erau plini de vânătai (nu aveam protecții, căști, genunchiere la bicicletă)... mai pierdeam câte un dinte din zbor, ne mai băteam, dar nimeni nu reclama și nimeni nu mergea la psiholog, orice probleme aveam le rezolvam între noi… mâncam țurțuri de gheață și beam « Cico », nu aveam chat room, video, calculator, home-cinema și nici dispozitive de supraveghere... aveam însă o mulțime de « PRIETENI ADEVĂRAȚI »...așa era copilăria mea...

Unde se jucau copii din generația dumneavoastră ?

Acolo unde m-am născut, chiar lângă casa noastră era Birzava, un râuleț unde ne scăldam în zilele toride, un deal unde alergam și culegeam mure, o grădină zoologică superbă (iubesc mult animalele).

Se găseau jucării sau materiale sportive în magazine ?

Sigur existau, dar…puține și calitativ foarte slabe, dar mă repet, generația mea … aprecia chiar și o păpușă …din cârpă !

Care erau jocurile și jucăriile preferate de Adriana Lescovar ?

Ca oricărui copil îmi plăcea să mă joc mult, aveam jocurile noastre … hoții și gardiștii, coarda, cercul, elasticul ... mă jucam cu păpuși, le coseam rochițe… aveam prieteni în Banat ( sași, secui, șvabi ) și ne înțelegeam grozav.

Cum se vedea Focșaniul prin ochii copilului Adriana Lescovar ?

Bineînțeles un oraș curat… micuț, dar plin de istorie.

A existat în familie vreun curent de moștenire a dragostei pentru sport ?

Nu ! Chiar, nimeni din familia mea nu a făcut sport de performanță ! ( tata este fan Dinamo și iubește mult fotbalul !).

În clasele primare cum erau regizate orele de educație fizică ?

Orele de educație fizică din păcate nu se făceau chiar toate, se mai schimbau cu matematica, dar asta nu ne impiedica să utilizăm la maxim recreațiile... și ne încărcam bateriile pentru orele ce urmau.

Care și când a fost prima tangență cu sportul ?

Clasa a V-a a fost anul în care am pus prima minge de baschet în mână și am reușit să intru în echipa de minibaschet .

În gimnaziu, orele de educație fizică și sport, au contribuit la cariera dumneavostră?

Sigur, pot spune foarte sincer că orele de educație fizică la Liceul Unirea se făceau cu foarte mult simț de răspundere, cu profesori bine pregătiți și țin minte că nu prea aveam colegi cu scutiri medicale… da, cu siguranță acele ore mi-au transmis dragoste pentru viitoarea mea meserie…

Au fost persoane care v-au sprijinit și v-au presimțit cariera profesională?

Le mulțumesc în primul rând părinților mei care mi-au fost un real sprijin în toată ascensiunea mea, apoi, profesorilor Dumitrescu și Lupu Zigmund (care își doreau pentru mine și o carieră artistică având ceva talent în pictură ), de asemenea m-a ajutat mult Sergiu Popa, căruia îi datorez intrarea mea în gimnastică... a avut încredere în mine mai mult decât aveam eu!

Ce au însemnat jocurile sportive pentru dumneavoastră?

Am iubit mult baschetul, am jucat 11 ani în echipe școlare și div B ( pentru 5 cm în minus nu am intrat în echipa Universității Galați ), îmi place eleganța voleiului și forța handbalului. Nu voi uita niciodată dăruirea pe care o aveam în echipă, eram un tot unitar, eram prietene și ne lega același obiectiv: să învingem, e un lucru pe care numai un joc sportiv îl poate oferi!
Jocul sportiv m-a învățat să fiu o luptătoare... m-a învățat să cred în lucrul în echipă.

Ca elevă a liceului Unirea Focșani l-ați avut profesor pe Gheorghe Dumitrescu!
Da. Domnul profesor Dumitrescu Gheorghe a fost primul meu profesor de sport și îi datorez debutul meu in sport și îi port o stimă deosebită!

Cum și de ce s-a întâmplat apropierea de gimnastică?

A fost o simplă …întâmplare. Am terminat stagiatura și aveam de ales între atletism și gimnastică! Sincer, eram foarte debusolată ( eu nefăcând gimnastică decât în facultate ), am considerat mereu că este unul din sporturile cele mai grele...da, a fost o provocare! Sergiu Popa a fost prima persoană care mi-a arătat drumul...am început lucrul cu fetițe mici de 5 anișori, m-a atras … am început să *fur* meseria...și am rămas de 28 de ani…. aici.

Acum 32 de ani Nadia Comăneci devenea campioană olimpică la Montreal în Canada! Povestiți-ne cum ați trăit momentul!

Ca orice român, eram foarte emoționată trăind alături de ea fiecare mișcare, fiecare element, tremuram de frică să nu cadă de pe bârnă...nu știu, siguranța acelei fetițe m-a făcut să iubesc gimnastica, am trăit emoția și atunci când Nadia a venit prima dată în Focșani, la mine acasă...țin minte, era înnebunită după ciuperci și a mâncat aproape 5 kg cât a stat la mine.

Ați fost printre pionierii școlii de gimnastică din Focșani! Povestiți-ne nașterea școlii vrâncene de gimnastică!

Clubul de gimnastică s-a înființat în 1979, dar înainte au fost cîțiva profesori inimoși care au creat practic o școală de gimnastică ( prof.Vărzaru, Ungureanu, Miliadis, Arginteanu), apoi când a venit Sergiu Popa s-a făcut sala de gimnastică unde lucram și astăzi, clubul aparținea la început de Școala 7, iar din 1996 a devenit de sine stătător cu personalitate juridică.

Aveți o carieră de invidiat! Echipa de antrenori a fost întotdeauna punctul forte al clubului din Focșani. Vă rugăm să treceți în revistă colegii-antrenori pe care i-ați avut de-a lungul anilor!

Rezultatele mele le datorez unei întregi echipe și când spun asta mă refer la copii minunați pe care i-a avut și îi are Vrancea, colegilor mei valoroși, cu toții, am fost și suntem o mare familie a gimnasticii, poate spre norocul nostru am fost mai puțini, aveam același scop, acela de a ne afirma, de a demonstra că putem reuși! Sunt mulți care au muncit pentru club și voi încerca să- i numesc: Popa Sergiu și Tatiana ( Franța ), Rodica și Aurel Lazăr (actualmente lucrează în Dallas, Texas ), Mirel Bica ( Canada ), Jenica Cherciu ( Minessota ), Mirela Călianu ( Islanda ), Maria Ferenț ( Franta ), Petre Neda ( Canada ), Nicoleta Brânzei ( Islanda ), Mihai Stănculescu, Maria Drăgan, corep. Antoaneta Ciobanu și acum cei tineri, Roșioru Florin, Vulcan Dănuț, fostele gimnaste Dana Trandafir, Carmen Oceanu, Nicoleta Răducan, Doina Costea au venit sa ducă mai departe munca de Sisif al unui antrenor.

Materia primă, copii, fetițele, v-au dat permanent „oxigen” pentru marea performanță!

Într-adevar, iubesc mult copiii...cred că dacă nu ar fi fost astfel nu reușeam să fac atâtea…micuțele noastre sunt într-adevăr niște copii speciali, sunt puternice, sensibile, pline de energie, dar disciplinate și ambițioase!

Ce a lipsit ca Focșaniul să fie și un puternic centru al gimnasticii masculine?

Nu puteam împărți o singură sală de antrenament, ar fi fost sufocată de aparatură (căci pentru băieți e nevoie de aparate specifice) și nici specialiști nu avem...cred că este bine să facem ceea ce știm, dar bine!

Povestiți-ne „traiectoria” Mirelei Țugurlan, campioană mondială cu echipa!

Da, am citit interviul dat de Mirela Țugurlan în ziarul dumneavoastră și m-am mirat de ce după atâta timp se ferește să spună de toți profesorii cu care a lucrat? Nu cred că se supără nimeni pe un lucru adevărat...dimpotrivă, este vorba de respect. Am selecționat-o de la Școala 2 și în scurt timp am predat -o alături de alte sportive, cuplului Jenica si Mihai Stănculescu ( un timp a lucrat și cu d-na profesoară Mariana Drăgan ). Profesorii Stănculescu s-au ocupat de performanțele ei și au promovat-o la lotul de junioare Bucuresti. Acolo a fost selecționată alături de Aurelia Gheba ( o altă sportivă a noastră) pentru Campionatul European de junioare 1995 ce a avut loc la Charleroy - Belgia, unde cele 2 au reușit un loc 2 cu echipa și medalie de aur la bârnă. A fost cea mai fericită zi din viața mea și am trăit momentul din plin...cele 2 focșănene au fost alese să concureze pentru România și eu am fost aleasă ca arbitru al României...3 focșănence, vă închipuiți ce era în inima noastră...dar fetele au concurat excelent depunctând rusoaicele și obținând singura medalie de aur la acel campionat European pentru România. A urmat o perioadă deosebit de prolifică pentru Mirela fiind selecționată în lotul de senioare de la Deva și au urmat Campionate mondiale, Jocurile olimpice de la Atlanta unde a venit cu bronzul.

Povestiți-ne „traiectoria” Ginei Gogean, „regina” gimnasticii vrâncene!

Gina a fost selecționată din 200 de fetițe și doar 9 au trecut de preselecție, a lucrat 3 ani cu mine și Elena Arginteanu apoi cu soții Popa în performanță până la plecarea la lotul de junioare Onești, mai târziu la Deva și au urmat medalii la Campionate Europene, Mondiale, Balcanice, Jocuri olimpice de la Barcelona și Atlanta. Două cicluri olimpice unde Gina a demonstrat că are valoare. Și pentru că-i lipsea din cariera un titlu la Cupa Mondială în final de carieră reusește să mai strângă 2 medalii! Este până în prezent cea mai titrată sportivă a Vrancei. Un copil, modest și introvertit, o adolescentă timidă dar avidă de a recupera cunoștințe cât mai multe, un adult inteligent și echilibrat, maestră emerită a sportului, arbitru internațional, profesor universitar astăzi, Gina a dovedit că este un om ,,special’’, un prieten de nădejde și care antrenor, părinte nu ar fi mândru de acest minunat copil?
Care sunt „episoadele” cele mai importante ale filmului școlii vrâncene de gimnastică?

Clubul nostru a fost încă de la inființare un club de temut. Marin Ștefania, Manu Corina,Tudor Mariana ...primele sportive nominalizate la lotul național, Bostan Diana, Gogean Gina,Țugurlan Mirela, Gheba Aurelia, Ghimpu Angela, Ilie Mirela, Blănaru Adina, Andronache Corina, sunt numai câteva nume care au adus medalii pentru club. Club de nivel olimpic, clubul nostru a avut demonstrații în sudul Frantei, a avut bilaterale cu echipa națională a Filipinei,Venezuelei, Italiei, Siriei, Tunisiei și în premieră românească cu Irakul.

Puțini știu că reprezentați Vrancea în gimnastica mondială și ca arbitră internațională!

Da și pot spune că nu este deloc ușor! A fi arbitru în gimnastică este destul de greu, sunt în primul rând semne speciale (seamănă puțin cu semnele japoneze) apoi sunt o grămadă de cerințe specifice, acum s-a schimbat și modul de adunat nota finală, de cele mai multe ori trebuie să facem în același timp și brigadă A și B deci mai multe note (de plecare , compoziție, execuție, penalizări și nota finală) cumulate cu un cod de punctaj care se schimbă aproape zilnic, imaginați-vă că nu-i deloc simplu.
A arbitra în gimnastică este încă o muncă voluntară pe care ești nevoit s-o faci pentru a -ți sprijini echipa, sportivele, pentru a ști toate noutațile. Examenele sunt pe cicluri olimpice și sunt cursuri în limba engleză și franceză, corectate de Federația Internațională de Gimnastică și constau în examen practic (după casete video, CD-uri ) și test grilă cu 50 întrebări. Din cauza dificultații sunt puține arbitre care primesc brevet F.I.G.

După Deva și Onești, Focșaniul este al treilea centru de gimnastică al României!

Este un club cu tradiții, puternic și serios, afiliat FRG care și-a adus aportul la dezvoltarea gimnasticii românești.

Când s-a inaugurat actuala sală de gimnastică a clubului și dacă de atunci au mai existat modernizări?

Sala a fost construită în 1979 și data în folosință în 1980. De atunci s-au făcut îmbunătațiri cu privire la aparatură , am încercat ca din fondurile primite să ne înnoim aparatura pentru că nu mai corespundea pentru siguranța copiilor. Din păcate suntem în situația de a nu avea fonduri pentru a o întreține și moderniza!

Care este „prestația” internațională de-a lungul anilor a CSS Gimnastică Focșani?

Campioane naționale, campioane balcanice, campioane europene juniori și seniori, campionate europene de juniori și seniori, campioane mondiale de juniori și seniori, medalii la cupa mondială și medalii la Jocurile Olimpice! Fără modestie , putem spune că în afara unei medalii de aur la J. O., clubului nostru nu i-ar mai lipsi nimic pentru o carte de vizită completă!

A simțit gimnastica românească o schimbare din momentul numirii ca președinte al ANS-ului a domnului Octavian Belu?

Dacă era dupa mine ,domnul profesor Belu ar fi ajutat mai mult gimnastică, dacă rămânea antrenor la lot. Să dea Dumnezeu să poată ajuta toate sporturile pentru că din poziția dumnealui … poate!

Ambasador pe tot globul al județului Vrancea, centrul de gimnastică este respectat pe măsura rezultatelor?

Dupa cum am mai spus clubul are relații peste tot, multi ne întreabă de ce nu mai facem demonstrații în străinatate… din păcate banii și sponsorii sunt lucruri rare în gimnastică, nimeni nu investeste în acest sport care este făcut prin copii mici și munca de juniorat este de 6 ani minimum. Avem ambasadori prin foștii noștrii colegi aflați acum pe tot globul, noi îi primim cu echipele lor mereu dar ne este greu să le răspundem invitației de a face noi deplasarea .

O aducere aminte! Prin comparație, „Daciada” față de competițiile de acum? Plusuri și minusuri!

Daciada era o competiție pentru toți doritorii de mișcare..nu era de loc rea pentru că ajută la menținerea sănătății și chiar azi este nevoie mai mult ca oricând ca tineretul să facă sport.Dar nu pot spune că mă mulțumește actuala formulă de competiții pe plan național,mereu am spus că sunt doar 4 competiții pe un an…este drept finale pe țară unde ne luptăm de la egal la egal și cu loturile de junioare și cu cluburi mari ,dar sunt de părere că unele competiții pe zone ar fi binevenite pentru a avea stimulentul necesar să îi ținem pe copii în formă.

Ce și-a dorit Adriana Lescovar în toată cariera de până acum și nu a avut și totuși mai sperați că se va putea realiza?

Mi-am dorit multe și am sperat ... pentru că fără speranțe, fără visuri, nu ar avea rost viața. Dar trebuie să recunosc că am avut și mult noroc, am avut mult noroc să îmi placă ceea ce fac și să vin cu plăcere la muncă… am avut noroc să am copii valoroși și prin ei să mă remarc și eu… am avut multă dragoste de dăruit și le-am dat-o copiilor, colegilor, prietenilor mei. Sunt mândră că sunt antrenor emerit, sunt mândră că sunt arbitru internațional,sunt mândră că sunt un profesor respectat și sunt și mai mândră când văd că am oameni în jurul meu care mă apreciază și țin la mine și care m-au dorit și susținut să conduc alături de ei acest club. Ce nu am putut face? Multe aș fi vrut să fac… și poate unele le voi reuși… în primul rând să facem cantina și căminul să funcționeze la parametrii moderni, găsesc absolut firesc să avem un microbus pentru club pentru că nouă ne este vital un mijloc de transport pentru competiții…etc ...etc…

Dumnezeu a dat un semn sportului vrâncean! Școala de gimnastică are ca sportive tripletele gimnaste, unicat în lume! Cum percepeți acest semn!

Doresc să fie un nou început! Tripletele trebuie să înțeleagă că noi am făcut și facem multe pentru ele și începând cu aprilie este răndul lor să concretizeze…de altfel mai avem și gemene,avem fetițe multe și talentate din urmă, să sperăm că avem timpul necesar să le urmărim cum cresc se dezvoltă și aduc performanțe !

Jocuri Olimpice de la Beijing, un moment de bilanț, cel puțin pentru ultimii 4 ani ! Ce șanse are România și gimnastica românească?

Voi vedea echipa în luna aprilie la un concurs internațional, un open care va avea loc la Ploiești și probabil le voi arbitra și la campionatul de maestre în luna iunie așa că atunci voi ști mai mult..până atunci dacă sportivele se vor reface, putem spera la un loc pe podiumum.

Cum ați rezuma interesul în acest moment pentru gimnastică, atât din partea copiilor cât și din partea părinților?

Nu pot spune că vin mulți singuri… întotdeauna s-au făcut anunțuri în mass media și colegii noștrii s-au deplasat la grădinițe pentru a- i selecționa… asteptăm luna martie să demarăm un nou proces publicitar. Din păcate a fost o perioadă foarte sumbră in lumea gimnasticii atunci cînd se vehiculau povești despre creștere și dezvoltare, se fabulau povești despre chinul copiilor… un mare deserviciu care a adus multe prejudicii acestui sport! Mare păcat că s-a pierdut atunci mult timp pentru a demonstra cât de fals se poate prezenta uneori un sport, care era numarul 1 în România.

Ați fost propusă de mai multe ori directoare a Direcției pentru Sport a județului Vrancea! Ați mai părăsi clubul în acest moment pentru această funcție?

Am considerat mereu ca un om trebuie să știe exact unde îi este locul… eu nu umblu după un post mai bine plătit sau care știu că îmi va aduce beneficii… cred că este corect să fiu acolo unde mă pricep să fac ceva bun. Și nu, niciodată nu aș părăsi locul unde sunt, pentru o functie unde trebuie să te pricepi la toate sporturile, să fii imparțial cu toate ramurile, să sprijini și să faci totul pentru sportul vrâncean… aș avea mereu ceva în plus pentru … gimnastică și acolo nu îți poți permite să fii subiectiv!

Vă rugăm să prezentați în opinia dumneavoastră 3 mini-topuri de 5 locuri pentru: cei mai buni sportivi, cei mai buni antrenori și cei mai buni arbitri vrânceni din toate timpurile!

Nu pot fi foarte obiectivă, dar voi încerca (cu scuzele mele, dacă omit pe cineva involuntar) să nominalizez în cazul sportivilor și al antrenorilor, dar necunoscând arbitrii mă voi abtine:

  1. sportivi: Gina Gogean,Valentina Elisei, Mirela Țugurlan, Simona Gogârlă și Alin Moldoveanu

 

  1. antrenori: Popa Sergiu, Popa Tatiana, Ovidiu Gavrilă, Lucian Tucan, Stănică Grosu

Sunt mulți care au adus titluri, medalii pentru județ, de aceea îmi este greu să dau o ordine.

Ce părere aveți despre primul și singurul ziar 100% de sport din județul Vrancea, Sportul de Vrancea?

Aveam nevoie de un ziar despre sport pentru că din păcate în celelalte ziare se scrie foarte puțin despre sport in general si câte ceva despre nelipsitul’’fotbal’’;așa încât, când a apărut ziarul ..eram convinsă că ve-ți scrie numai despre fotbal… nu pot fi decât bucuroasă că m-am inșelat!și ar mai fi ceva …bravo pentru modul cum scrie articolele domnul Vlăsceanu,are un stil care m-a impresionat ,il găsesc documentat ,plin de umor și subtil!avem nevoie de tineri care iubesc sportul, dar si de mai mulți care il susțin!

Un mesaj tuturor cititorilor Sportului de Vrancea de pe tot globul!

Le doresc tuturor un an plin de împliniri, sănătate, multă baftă lui Alin Moloveanu la J O!...și închei cu motto-ul lui Pierre de Coubertain, părintele jocurilor olimpice moderne :
,,DACĂ AI ÎNVINS….CONTINUĂ ! DACĂ AI PIERDUT..CONTINUĂ ! “

viorel.paizan@sportuldevrancea.ro

Autor:
 

 
 
 














































Imn CFT Juventus Focșani
Lansat în 1998
Versuri: poet Florin Muscalu
Muzica: trupa "Provincialii"





























 
 






 
Parteneri
 
Redactia intreaba:
Va doriti un magazin al suporterilor clubului CSM FOCSANI 2007 si un club al suporterilor CSM FOCSANI 2007 ?

DA
NU

 
Topuri
 
Imagini live din Focșani

- Piața Unirii din Focșani (LIVE!)

- Piața Teatrului din Focșani (LIVE!)

- șoseaua de centură (LIVE!)
 
Colaboratori











 







Imn CFT Juventus Focșani
Lansat în 1998
Versuri: poet Florin Muscalu
Muzica: trupa "Provincialii"